Szilveszteri batyus bál -a Pálosvörösmartért Alapítvány szervezésében-

A már hagyománnyá vált Szilveszteri batyus bál idén, a megújult Pálosvörösmartért Alapítvány szervezésében került megrendezésre.

Idén a jegyek 90%-a már december elején elkelt, aminek igazán örültünk.

Az ajtóban 1-1 pohárka welcome drink (és Magyari Feri) fogadta a bálozni érkezőket. A szilveszteri mókát Kovácsné Marika -alapítványunk elnökasszonya- nyitotta meg. Ezután egy vidám kabaréműsor következett, Bodrogi Gyula… akarom mondani Kovács Péter főszereplésével. Majd rövid időn belül megtelt a táncparkett (jövőre kivesszük a karácsonyfát, bety’szó J).

10 óra körül egy látványos hastánc bemutatóval készültek nekünk a táncoslányok, melynek végén a bátrabb bálozók kipróbálhatták magukat a hastáncosok irányításával.

Majd a tombolahúzásra került a sor, ahol kisebb-nagyobb meglepetések találtak gazdára. A főnyeremény 2 belépőjegy volt a 2018. január 27-én –az alapítvány szervezésében- megrendezésre kerülő Farsangi bálra, melynek bevételét a 10 éves óvoda javára ajánljuk fel.

Közeledett az éjfél, durrantak a pezsgős üvegek, összegyűltek a kisebb társaságok. Miután közösen elénekeltük a himnuszt, koccintással kívántunk boldog újévet egymásnak, szülőknek, testvéreknek, barátoknak, szerelmeknek…

Köszönjük szépen Fülöp Nándinak a dallamos talpalávalót.

Köszönjük szépen Balla Andinak a fergeteges hastánc bemutatót, és hogy évek óta számíthatunk rá.

Köszönjük támogatóinknak, hogy létrejöhetett az 1. bálunk:

  • Dér Veronika – egyedi torta felajánlás
  • Kardos-Kiss Sándor – bor felajánlás
  • Kotaul Zsuzsanna – masszázs felajánlás
  • Kovács család
  • Magyari család
  • Pálosvörösmarti Önkormányzat – helyszín biztosítása
  • Random színésztársulatunk (Bene-Sinkó Beáta, Kovácsné Marika, Kovács Peti, Magyari Dóri, Magyari Feri, Magyari Sára, statisztáink)
  • Valiskó Terézia – akire mindig számíthatunk

Köszönjük mindenkinek, aki egyéb tombola felajánlással támogatott minket.

Várunk mindenkit sok szeretettel a Farsangi batyus bálon, amelyhez –a tavalyihoz hasonlóan- jelmezverseny dukál. Egyéni és csoportos kategóriában lehet indulni, ahol az összképen túl az ötletet és a megvalósítást is díjazza a zsűri. A szórakoztató zenéért -egy régi-új ismerős zenekar- a Csízik és Koncsos duó lesz a felelős. Személy szerint izgatottan várom J.

Magyari Sára

kuratóriumi tag

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.